کدام برنج ایرانی بهتر قد میکشد؟

تامین و توزیع برنج های خالص و با کیفیت بالا و حذف واسطه ها و جلوگیری از تقلب در برنج ک

کدام برنج ایرانی بهتر قد میکشد؟

۶ بازديد

برنج یکی از محصولات مهم کشاورزی ایران است که در مناطق مختلف کشور کشت می‌شود. در میان انواع مختلف برنج ایرانی، برخی از ارقام به دلیل شرایط اقلیمی و کیفیت خاک، قد می‌کشند و عطر و طعم بی‌نظیری دارند. یکی از مناطق معروف برای تولید برنج با کیفیت، استان مازندران است.
 
برنج هاشمی یکی از بهترین انواع برنج در ایران است که همواره محبوبیت بالایی دارد. دلیل اصلی این تقاضا و علاقه به این برنج، کیفیت بالای آن است. دانه‌های برنج هاشمی، رنگی سفید مایل به کرم دارند و دارای قد و قلمی مناسبی هستند. این برنج حتی پس از پخت، بافت خوبی دارد و نرمی مناسبی حفظ می‌کند.
برنج طارم به دلیل شرایط اقلیمی موفقیت زیادی در روستای درام شهرستان طارم داشته است. این نوع برنج با ظاهر کشیده و استخوانی شناخته می‌شود و بعد از پخت، به‌خوبی ری می‌شود و قدرت باقی ماندنش را دارد؛ همچنین، از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.